Robotternes indtog på Vestkysten

I en banebrydende løsning skal SystemTeknik Logistics (STL) og Geek+ implementere en automationsløsning som inkluderer 30 gulvrobotter for en af Danmarks største webshops, Med24.dk, i deres logistikcenter i Løkken.

Løsningen er en målrettet indsats for at øge effektiviteten i Med24.dk's interne logistik, især med henblik på at opnå tidsbesparelser gennem forbedret plukkeeffektivitet, hvilket resulterer i en særdeles attraktiv return-on-investment (ROI) for projektet. Desuden forventes projektet at være fuldt idriftsat før Black Friday 2024, på grund af teknologiens korte installationsperiode.

Direktør Nils Træholt udtaler: “Vi er rigtig glade for at investere i gulvrobotter fra Geek+. Vi tror på at denne nye og innovative teknologi kan hjælpe os med at realisere vores vækstambitioner, og samtidig fastholde den gode leveringstid til glæde for vores kunder.”

Projektet er en kombineret løsning med 3 PopPick-stationer og 30 Shelf-to-Person gulvrobotter, hvilket bringer en ny dimension af effektivitet til Med24.dk’s interne logistik.

”På grund af Med24.dk’s vækst, er vi begejstrede for at kunne levere en skræddersyet, automatiseret løsning, der matcher deres behov," udtaler Morten Kirch, CSO i STL.

Geek+ Shelf-to-Person-løsningen er designet til at optimere lageroperationer ved hjælp af mobile gulvrobotter til transport af hylder. Denne innovative tilgang fjerner behovet for store infrastrukturinvesteringer og tilbyder en hidtil uset fleksibilitet i håndteringen af varer i alle størrelser.

Har du brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi til en snak om dine behov. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven. Efterfølgende kan vi give dig et uforpligtende tilbud, så du selv kan vurdere omfanget.
Kontakt os