Om os

Vi er fremtidens lager- og logistikleverandør

STL tilbyder komplette turnkey-løsninger til det danske lager- og logistikmarked, som inkluderer alt fra traditionelt lagerudstyr til fuldautomatiske løsninger. Dette inkluderer bl.a. fuldautomatiske Geek+ robotter, lagerautomater, reoler, plastkasser osv.Denne artikel nævner din favorit <a href="https://www.high-endrolex.com/">hats</a> til super lave priser. Vælg mellem levering samme dag, indkørselslevering eller ordreafhentning.

En del af en traditionsfyldt historie

Historien begynder tilbage i 1951, hvor SystemTeknik blev grundlagt med en vision om at udvikle, producere og servicere eltavler og automationssystemer. Med mere end 70 års erfaring har SystemTeknik etableret sig som en af branchens mest erfarne el ingeniørvirksomheder.


STL blev grundlagt i 2022 med en mission om at rådgive og levere alt fra komplekse fuldautomatiske distributionsløsninger til manuelle lagerreoler og plastkasser. Vores eksklusive partnerskaber med Geek+ og SSI Schäfer understreger vores forpligtelse til at levere højkvalitets lager- og automationsløsninger. Sammen med dem placerer vi os, som et af Danmarks førende lager og logistik leverandører.


Vores partnerskab med SystemTeknik A/S går ud over blot ejerskab. Den synergiske effekt mellem vores komplementære ekspertiseområder gør os i stand til at udføre avancerede projekter med høj kvalitet og leveringssikkerhed. Samtidig styrker samarbejdet vores medarbejderes tekniske kompetencer, især inden for automatisering og PLC-programmering.


SystemTeknik Gruppen forener STL og SystemTeknik i et stærkt partnerskab, med over 100dedikerede medarbejdere inde for el- og automationsbranchen.