Karriere

Hvis du har lyst til at blive en del af fællesskabet hos STL, så tager vi med glæde imod både opfordrede og uopfordrede ansøgninger.

STL som arbejdsplads

Virksomhedens struktur er flad og fleksibel, hvor der sættes pris på tætte samarbejder med alle – på tværs af afdelinger. Vi stræber efter at have et åbent og rummeligt arbejdsmiljø, hvor kollegaerne er gode til at hjælpe hinanden.


Arbejdsstyrken er inkluderende og retfærdig, hvilket gør at mange medarbejdere bliver i virksomheden i lang tid. Vi vil gerne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere ved at tilbyde en god arbejdsplads med mulighed for faglig udvikling.


Vi elsker at fejre vores succeser, da det kan være med til at øge motivationen hos vores medarbejdere, som hver dag yder et godt stykke arbejde.


Vi støtter op om medarbejdernes initiativer til forskellige sociale events eller firmaarrangementer, hvor man bedre kan lære hinanden at kende – f.eks. til grillhygge, lerdueskydning eller til den årlige julefrokost.


Har du brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi til en snak om dine behov. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven. Efterfølgende kan vi give dig et uforpligtende tilbud, så du selv kan vurdere omfanget.
Kontakt os